Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@22:15:48 GMT

سریال تکراری بی قانونی نسبت به کارگران کنترل بلیط

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۶۴۶۳۲

سریال تکراری بی قانونی نسبت به کارگران کنترل بلیط

تعدادی از کارگران این بخش به نمایندگی از سایر همکاران خود طی تماس های مکرر با تحریریه تبریزبیدار خواستار پیگیری مجدد این رسانه نسبت به مطالبات به حق خود شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریز بیدار، مشکلات کارگران کنترل بلیط شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز از دوره مدیریت قبلی شهری به دوره جدید انتقال یافته و هر بار که رسانه ها به آن پرداخت می کنند، شهرداری بعنوان مُسکن مقطعی، بخشی از مطالبات را پرداخت کرده و جوابیه ای هم به رسانه ها ارسال می کند و با گذشت زمان؛ باز روز از نو و روزی از نو!

تعدادی از کارگران این بخش به نمایندگی از سایر همکاران خود طی تماس های مکرر با تحریریه تبریزبیدار خواستار پیگیری مجدد این رسانه نسبت به مطالبات به حق خود شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از آنها می گوید: کارگران کنترل بلیط شرکت واحد اتوبوسرانی سال هاست تحت قرارداد شرکتی باحقوق ناچیز زندگی بخور نمیر خود را می گذرانند.

بی قانونی به اسم قانون کار؟!

وی ضمن قدردانی از تبریزبیدار و سایر رسانه ها و فعالین اجتماعی بجهت پیگیری های قبلی و سلب قرارداد پیمانکار قبلی می گوید: بعد از مناقصه، شرکت همشهری ابتدا شرایط بهتری نسبت به گذشته برای کارگران مهیا کرد اما بعد از شش ماه به بهانه ضرر کردن، از ادامه کار منصرف شد و الان تحت قرارداد شرکت دیگری هستیم.

این کارگر کنترل بلیط در مورد مشکلات کنونی کارگران می گوید: به اسم قانون کار حقوق می دهند چیزی به نام اضافه کاری نداریم و معوقات پرداختی زیادی داریم.

وی ادامه می دهد: حق مسکن و حق اولاد به ما تعلق نمی گیرد در حالی که طبق قانون کار باید پرداخت شود و جالب اینکه فیش حقوقی هم به ما نمی دهند.

کی دیگر از کارگران ضمن تصریح بر مشکلات فوق الذکر می گوید: کارگری که شب چله، چهارشنبه سوری، اضافه کاری، مرخصی، حق مریض شدن و تعطیلی ندارد، چگونه با حقوق بخورنمیر زندگی کند؟

وی ادامه می دهد: همین حقوق را هم با منت می دهند و نکته جالب اینکه شرکت واحد اتوبوسرانی مدعی نظارت به شرکت است.

این کارگر از مسئولین و مدیران شهری نیز گلایه کرده و می گوید:اصلا در شرایط خوبی نیستیم و هیچ مسئولی به ما توجهی ندارد.

در حاشیه جلسه شورای شهر موضوع را با شهردار تبریز در میان می گذاریم تا پاسخ او را بشنویم.

عباس رنجبر به تبریزبیدار می گوید: شهرداری قرارداد و بکارگیری این کارگران را به یک شرکت محول کرده و باید از طریق قانونی به مشکلات شرکت ورود پیدا کنیم.

وی در عین حال تاکید می کند: باید پرداختی ها و شکل قرارداد آنها بررسی شود.

بیگاریِ ۱۵ ساعته

حجت الاسلام سید محمدکاظم زعفرانچیلر عضو شورای شهر تبریز نیز در این باره به تبریزبیدار می گوید: این کارگران روزانه در فضای یک متر در یک متر ایستگاه ها  ۱۵ ساعت کار می کنند و چون نیاز دارند اگر تایم کاری آنها ۱۷ ساعت هم باشد مجبور هستند که بمانند!

وی تاکید بر اینکه عملا از این کارگران بیگاری می کشند، می افزاید: این نوع رفتار با آنها نوعی برده داری است.

این عضو شورای شهر تبریز می گوید: آنها در زیر مجموعه ما کار کرده و حقوق می گیرند لذا باید طبق قانون کار از آنها کار خواسته شود و حقوق شان هم با قانون کار پرداخت شود.

پیگیری های چند روزه تبریزبیدار از مدیرعامل جدید شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه به نتیجه خاصی نرسید و پاسخی حتی در حد پیامک هم دریافت نگردید، هر چند این رویه در دوره مدیرت قبلی نیز حاکم بود و صرفا بعد از انتشار گزارش به جوابیه روابط عمومی بسنده می شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت واحد اتوبوسرانی کنترل بلیط قانون کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌نشینی دولت از اصلاح ماده ۴۱ قانون کار در پی درخواست کارگران و دستور رئیس جمهور

مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: رئیس‌جمهور اشاره‌ای داشتند که ما آن را درک کرده و از ارسال لایحه اصلاح ماده ۴۱ عقب نشینی کردیم و فعلا اراده‌ای برای اصلاح این ماده قانونی نداریم.

 مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در جلسه روز کارگر که با حضور رئیس جمهور برگزار شد برخی از نمایندگان تشکل‌ها از رئیس‌جمهور درخواست کردند که تعیین حداقل حقوق و دستمزد کارگران مانند گذشته بر عهده شورای عالی کار باشد و این امر به مجلس شورای اسلامی سپرده نشود.

رئیس‌جمهور نیز اشاره‌ای داشتند که ما آنرا درک کرده و از ارسال لایحه اصلاح ماده ۴۱ عقب نشینی کردیم و فعلا اراده‌ای برای اصلاح این ماده قانونی نداریم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قیمت بلیط هواپیما تهران استانبول
  • تجمع اعتراضی در مجتمع مس سرچشمه 
  • عقب‌نشینی دولت از اصلاح ماده ۴۱ قانون کار در پی درخواست کارگران و دستور رئیس جمهور
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • ملاقات زنوزی با امام جمعه تبریز؛ گل محمدی تعهدنامه ای که نکونام امضا کرد را امضا نکرد!
  • درخواست از امام جمعه تبریز برای یحیی گل‌محمدی
  • آخرین خبرها از لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • بررسی علت مرگ کارگر معدن کوهبنان در دستور کار قضایی است