Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-08@14:53:38 GMT

اگر دیر به پرواز برسیم چه‌کار کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۱۳۶۶

اگر دیر به پرواز برسیم چه‌کار کنیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

بلیط هواپیما خود را خریداری کردید و ساعت و زمان پرواز را میدانید و سعی می‌کنید در موعد مقرر در فرودگاه باشید ولی وقتی به سالن فرودگاه می‌رسید متوجه می‌شوید که گیت پرواز بسته شده است. یک لحظه بدترین احساس‌ها بر شما غلبه می‌کند ولی در این زمان باید خونسردی خود را حفظ کرده و سریع با مأموران فرودگاه صحبت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورتی که هنوز هواپیما پرواز نکرده باشد در بسیاری از مواقع جلوی پرواز را می‌گیرند تا شما نیز سوار هواپیما شوید. این در صورتی است که زمان پروازی که بر روی بلیط شما نوشته شده است نگذشته باشد و مأموران بتوانند کاری کنند. ولی اگر چنین اتفاقی نیفتاد و شما در فرودگاه ماندید و هواپیمای شما پرواز کرد باید چه‌کار کنید؟ به خصوص اگر قراری کاری یا جلسه‌ای مهم در شهر دیگری دارید، کلاسی دارید که باید به آن برسید و انواع کارهایی که زمان در آن اهمیت ویژه دارد.

برای صرفه‌جویی در وقت اگر بلیط هواپیما از علی بابا تهیه شده باشد زمان را از روی حساب کاربری خود چک کرده و با استفاده از اطلاعات بلیط و مشخصات شخصی می‌توانید در راه رسیدن به فرودگاه کارت پرواز خود را به صورت آنلاین از سایت ایرلاین تهیه کنید و با رسیدن به فرودگاه به سرعت به سمت گیت پرواز بروید.

در خرید بلیط هواپیما به سبک زندگی خود توجه کنید

در هنگام خرید بلیط هواپیما به این نکته توجه کنید که ساعت پرواز چه زمانی است و ممکن است به این پرواز نرسید؟ شما هر روز ساعت 11 صبح بیدار می‌شوید و بلیط هواپیمایی که خریدید برای ساعت 8 صبح است؛ یعنی ساعت 6 یا 5 صبح باید در فرودگاه باشید، می‌توان حدس زد که ممکن است این پرواز را از دست بدهید. برای اینکه چنین اتفاقی نیفتد در ساعت‌هایی که برای شما راحت‌تر است بلیط را خریداری کنید یا در روز پرواز برنامه زندگی خود را تغییر دهید. اگر شما همیشه از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنید نیز بهتر است برای رفتن به فرودگاه به خصوص اگر دیر شده باشد تغییری در برنامه همیشه خود بدهید.

اگر کمی دیر می‌رسید

اگر در راه رسیدن به فرودگاه هستید و در ترافیک مانده‌اید یا دیر حرکت کرده‌اید و نیم ساعت قبل از پرواز به فرودگاه می‌رسید یا شاید چند دقیقه قبل از آنکه هواپیما بلند شود می‌توانید از گیت پرواز عبور کنید در راه با فرودگاه تماس بگیرید و اطلاع دهید که کجا هستید و چه زمانی می‌رسید این راه مناسبی برای کسانی است که ممکن است دیر برسند و درصورتی‌که مأموران هواپیما شما را همراهی کنند پرواز خود را از دست نمی‌دهید.

از پرواز جامانده‌اید

ممکن است آن‌قدر دیر به فرودگاه برسید و زمان بلیط هواپیمای شما گذشته باشد که دیگر راهی برای سوار شدن به هواپیما وجود نداشته باشد. در اینجا عصبانی و ناراحت می‌شوید و به هزینه دوباره‌ای که باید برای بلیط بعدی بپردازید فکر می‌کنید ولی نباید بگذارید نگرانی جلوی تصمیم‌های به موقع شما را بگیرد، اگر کار مهمی در شهر یا کشور دیگری دارید سریع به باجه‌های فروش بلیط هواپیما بروید.

ریزه‌کاری‌هایی برای خرید بلیط هواپیما خارجی

در بسیاری از مواقع بلیط هایی که زمان پرواز آن‌ها نزدیک است به قیمت مناسبی به فروش می‌رسید با خرید بلیط هواپیمای بعدی در فرودگاه بمانید و اگر حتی چند ساعتی فرصت دارید با استراحت و خوابیدن این زمان را نگذارید و سعی کنید هشیار باشید و به موقع از گیت پرواز بگذرید زیرا دو بار جا ماندن از پرواز شرایط را برای شما سخت می‌کند.

چرا از پرواز جامی‌مانید؟

ساعت پرواز خود را چک نمی‌کنید، یکی از مهم‌ترین دلایل دیر رسیدن به پرواز این است که حواستان به زمان نوشته‌شده بر روی بلیط هواپیما نیست، راهکار ساده‌ای برای اینکه بتوانید همیشه ساعت پرواز را چک کنید وجود دارد و آن هم این است که با خرید بلیط هواپیما به صورت آنلاین وارد حساب کاربری خود شده و هر زمانی ساعت و زمان حرکت را بررسی کنید. گاهی ممکن است ساعتی متفاوت را در ذهن داشته باشید و برنامه‌ریزی شما برای رسیدن به فرودگاه بر اساس آن زمان باشد با استفاده از این امکان آنلاین هر لحظه می‌توانید چک کنید که زمان صحیح پرواز کی است و برای رسیدن به فرودگاه 2 یا 3 ساعت قبل آن آماده می‌شوید.

گاهی استفاده از وسایل نقلیه عمومی باعث هدر رفتن وقت شما می‌شود. استفاده از مترو که در فرودگاه امام خمینی نیز ایستگاه دارد را برای برگشت توصیه می‌کنند زیرا ممکن است سرعت رسیدن به فرودگاه با این قطارها که به فاصله 20 دقیقه تا نیم ساعت به ایستگاه می‌رسند باعث شود دیر برسید.

چرا خرید بلیط هواپیما نیاز به پشتیبانی دارد؟

خرید بلیط هواپیما از علی بابا این حسن را دارد که پیش از رفتن به فرودگاه زمان زیادی را صرف خرید نکرده‌اید، خرید از این سایت به شما امکان می‌دهد نزدیک‌ترین ساعت پرواز بعدی را نیز بیابید. وقتی از پرواز جا ماندید نیز بهتر است ساعت‌های پرواز بعدی و قیمت بلیط را از روی سایت چک کرده و به سرعت بلیط خود را تهیه کنید تا از قرار و جلسه خود جا نمانید.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: خرید بلیط هواپیما سفر با هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۱۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟

به گفته رییس سازمان هواپیمایی کشوری در حال حاضر ۱۸۰ فروند هواپیمای عملیاتی در ایران وجود دارد؛ در حالی که خود او پیش از این گفته بود که با توجه به جمعیت فعلی کشور نیاز به ۵۵۰ فروند هواپیما داریم.

به گزارش اعتماد، سال گذشته قرار بود تعداد هواپیما‌ها به ۲۵۰ فروند برسد که این اتفاق نیفتاد. اما درباره آمار و ارقام هواپیما‌های فعال کشور نیز نظرات مختلفی وجود دارد.

نمای کلی صنعت هوانوردی ایران در بخش تقاضا به گونه‌ای است که بلیت هواپیما حتی برای آن‌هایی که پولش را دارند به سختی پیدا می‌شود و بدون اتصال به شبکه دلالی پر قدرتی که ظاهرا کسی قرار نیست جلوی آن‌ها بایستد؛ خبری از بلیت نیست. ایرلاین‌ها به واسطه «قیمت گذاری دستوری» بلیت هواپیما با زیان انباشته فعالیت می‌کنند و تحریم‌ها کاری کرده که سوختگیری برای پرواز‌های بین‌المللی به سختی انجام شود و در پرواز‌های داخلی، با وجود تعداد زیاد فرودگاه‌های کشور، بسیاری از آن‌ها فعالیت خاصی ندارند، چون اصولا مسافری ندارند و ایرلاین خاصی حاضر به برقراری پرواز نیست.

فقط ۷ یا ۸ هواپیمای سرحال داریم!

در بخش عرضه، کارشناسان می‌گویند به غیر از ۳ هواپیمای ایرباس برجامی، ۱۳ فروندای‌تی‌آر و چند فروند ایرباس ۳۴۰ ماهان، کل ناوگان کشور باید بازیافت شود. «بازیافت» هواپیما بدین معنی است که بدنه هواپیما که از جنس آلومینیوم است به قطعات کوچک بریده شده و به کارخانه‌های مربوطه جهت ذوب و تبدیل به آلومینیوم نو شود. همچنین سایر قطعات اعم از سیم‌های مسی، قطعات فولادی، پلاستیک‌ها و... نیز تا جای ممکن بازسازی شوند.

کارشناسان حوزه هوانوردی می‌گویند حدود ۲۰ فروند هواپیمای مسافربری در کشور ارزش عملیاتی دارند که ۱۳ فروند آن توربوپراپ با ظرفیت ۷۰ نفر هستند که به دلیل نبود قطعات زمین‌گیر شده‌اند. می‌ماند ۷، ۸ فروند هواپیما که باید پرواز‌های داخلی و خارجی را به صورت همزمان انجام دهند که البته آن‌ها هم با کمبود قطعات مواجه هستند. به عبارت دیگر، در حالی که کشور‌های امارات، قطر و ترکیه در مجموع بالای هزار فروند هواپیمای سرحال دارند، تعداد هواپیما‌های قابل اتکای ایران ۷ یا ۸ فروند است و باقی هواپیما‌های کشور شدیدا فرسوده شده‌اند.

کاهش پرواز‌های داخلی

در بخش شاخص «نشست و برخاست» که میزان تردد هواپیما‌ها در فرودگاه‌ها را به تصویر می‌کشد نیز شرایط مشابهی طی سال ۱۴۰۱ حاکم بوده و البته بیشتر نشست و برخاست هواپیما‌ها به سمت پرواز‌های بین‌المللی رفته که عمدتا توسط «ایرلاین‌های خارجی» انجام می‌شود. به گفته وزارت راه و شهرسازی، میزان نشست و برخاست هواپیما در پرواز‌های داخلی در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ ریزش ۹ درصدی داشته و از ۳۰۵ پرواز به ۲۷۸ پرواز کاهش پیدا کرده است. در مقابل، نشست و برخاست‌ها در پرواز‌های بین‌المللی ۶۴ درصد رشد کرده است.

ریزش پرواز‌ها در دهه ۹۰

آمار‌های وزارت راه و شهرسازی به وضعیت شاخص‌های بخش هوانوردی در دهه ۹۰ نیز پرداخته که در نوع خود آمار‌های جالبی ارایه می‌کند و شاید بتوانیم پاسخ سوالی که ابتدای گزارش پرسیدیم را در این بخش بیابیم. تعداد نشست و برخاست در پرواز‌های داخلی در حالی طی سال ۱۴۰۱ به ۲۷۸ هزار فروند هواپیما رسیده که در سال ۱۳۹۶ یعنی بهترین عملکرد دهه ۹۰، این رقم ۳۹۶ هزار فروند بوده. در واقع مقایسه این دو رقم از یک کاهش ۲۵ درصدی خبر می‌دهد. در پرواز‌های بین المللی نیز این وضعیت تکرار شده است. بهترین عملکرد دهه ۹۰ در این شاخص مربوط به سال ۱۳۹۳ است که ۲۹ هزار فروند هواپیما نشست و برخاست داشته‌اند. اما در سال ۱۴۰۱ این عدد به ۲۳ هزار فروند رسیده که ۲۱ درصد کاهش یافته است.

در شاخص اعزام و پذیرش مسافران داخلی نیز بهترین عملکرد برای سال ۹۶ است که ۴۴ میلیون و ۲۷۳ هزار نفر جابه‌جا شده‌اند. عددی که با کاهش ۲۸ درصدی به کمی بیش از ۳۲ میلیون نفر در سال ۱۴۰۱ رسیده است. در بخش مسافران خارجی این وضعیت بدتر است. بهترین عملکرد این بخش مربوط به سال ۱۳۹۳ است که ۴ میلیون و ۴۱۲ هزار نفر در پرواز‌های بین‌المللی اعزام و پذیرش شده‌اند و در سال ۱۴۰۱ با کاهش ۳۷ درصدی این عدد به ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار نفر رسیده است.

۵۰ هواپیمای وارداتی کجا هستند؟

در یکی- دو سال گذشته صنعت هوانوردی ایران با شدیدترین تحریم‌های ظالمانه علیه ایران روبرو بوده و در کنار آن قیمت‌گذاری دستوری بلیت هواپیما، بسیاری از ایرلاین‌ها را زیان‌ده کرده است. اما مثلا به جای مدیریت این شرایط که پیش از این به هنگام امضای برجام صورت گرفت؛ ادعا‌های عجیبی مانند «واردات ۵۰ هواپیما» در دو سال گذشته مطرح می‌شود و در کنار آن با طعنه به دولت قبلی گفته می‌شود که «این دولت به دنبال عکس یادگاری با هواپیمای برجامی نیست!»، اما واقعیت این است که صنعت هوایی ایران که تجربه اضافه شدن ۱۶ هواپیمای برجامی را در مدت دو سال و تاثیر آن را بر صنعت هوایی حس کرده، اثرات اضافه شدن ۵۰ یا ۶۰ فروند هواپیما در دو سال گذشته قاعدتا چیزی نیست که فعالان این صنعت و مردم نتوانند آن را حس کنند؛ بنابراین اینگونه اظهارات چندان درست به نظر نمی‌رسد.

نمای کلی صنعت هوانوردی ایران نشان می‌دهد که مدیریت هوانوردی در کنار توان رایزنی‌های مقتدرانه سیاسی در بالاترین سطح ممکن، نیازمند به کارگیری تخصص و علم است و دیر یا زود مجبور خواهیم شد بالاخره در برابر این قاعده سر تسلیم فرود آوریم.

دیگر خبرها

  • قیمت بلیط هواپیما تهران استانبول
  • فرود بدون چرخ یک هواپیمای باری در فرودگاه استانبول+فیلم
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه اصفهان(۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳)
  • هزینه یک جت شخصی چقدر است؟
  • پرواز‌های فرودگاه ایلام لغو شد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • بازگشت ۱۵۰۰ حاجی از خانه خدا