Web Analytics Made Easy - Statcounter

 اشخاصی که به سفر می روند ممکن است اهداف متفاوتی داشته باشند، مثلا برخی افراد به منظور کار سفر می کنند برخی دیگر برای تفریح و ... . اما تنها خواسته ای که بین همه ی مسافران مشترک است و آنها برای سفر خود می خواهند، سفری بی دردسر است. این خواسته ی مسافران آنقدر قوی است که در همه ی مراحل سفر دغدغه هایی از جمله دغدغه ی انتخاب وسیله ی سفر ، انتخاب هتل و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در آنها به وجود می آید.

ساده ترین راه برای سفر کردن برای عموم مردم از طریق هواپیما است اما برخلاف نظر آنها سفر با هواپیما نیز ممکن است درسر هایی داشته باشد مثل گم شدن چمدانتان در پروازداخلی یا پرواز خارجی.

در صورتی که چمدان خود را بخاطر هر چیزی بعد از پرواز خارجی یا پرواز داخلی، گم کردید 3 کار بایستی انجام دهید ولی قبل از آن بهتر است تا حدودی از حق و حقوق مسافر اطلاعاتی داشته باشید.

با این حال که در عصر امروز بیشتر فرودگاههای پیشرفته شده اند وگم شدن چمدان کمتر اتفاق میوفتد یا اگر این اتفاق بیو فتد کمتر از 24 ساعت به صاحبش تحویل داده می شود  اما هنوز چمدانهایی هستند که هیچ وقت پیدا نشده اند.

در سال 1999 بلاخره پیمان مونترال جایزگیزن قوانین قدیمی ورشو شد. این قانون به این صورت است که به مسافرانی  که چمدانشان گم شده به ازای هر نفر مبلغی بر اساس SDR تعلق می گیرد که به وسیله ی صندوق بین‏‌المللی بر اساس پولهای رایج بین‌‏المللی و نوسانات آن محاسبه می شود و بعد از پرواز خارجی یا پرواز داخلی به آنها بایداطلاع داده شود.

نکته قابل توجه این است که شرکت های هواپیمایی بعد از گذشت 55 روز اگر چمدان پیدا نشد موظفند غرامت آن را پرداخت کنند این غرامت نیز بر اساس مدارکی است که ارزش محتویات چمدان را حساب می کند. بنابر این انتظار نداشته باشید بلافاصله بعد از پرواز خارجی یا پرواز داخلی به سرعت غرامت را پرداخت کنند.

به طور رایج در پرواز خارجی به منظور هر 20 کیلوگرم وزن چمدان ها، به ازای هر کیلوگرم در زیادترین حالت 20 دلار خسارت پرداخت می‌شود. غرامت در پرواز های اروپایی در بیشترین حالت 400 دلار و در آمریکا بستگی به مسافت طی شده دارد که معمولا، 640 دلار است. همچنین بستگی به نوع خرید بلیط هواپیما خارجی اتان دارد.

لازم است بدانید که خسارت چمدان گم شده برای خرید بلیط هواپیما خارجی یا داخلی هواپیما فرست کلاس یا بیزینس کلاس  بیشتر است و نیز بیمه های سفر در این مورد کمک می کنند. بنابراین خسارت به خرید بلیط هواپیما خارجی و پرواز داخلی و پرواز خارجی نیز بستگی دارد.

حال اقداماتی که باید طی کنید عبارتند از:

۱-  پیش از اینکه از فرودگاه خارج شوید، گم شدن چمدانتان را اطلاع دهید و تشریفات اداری آن را انجام دهید.

بعد از اینکه متوجه شدید چمدانتان گم شده اقدامات زیرا را انجام دهید:

ابتدا به سمت دفتر خدمات مشتری بروید و یا یکی از کارکنان شرکت هواپیمایی را مطلع سازید. سپس فرم PIR (گزارش بی‏‌نظمی در خصوص اموال) را پر کنید. در صورتی که به شما گفته شد چمدانتان با پرواز بعدی می رسد فرم شکایت را پر کنید. حواستان باشد که در فرم بایستی اطلاعات لوازم داخل چمدان را بنویسید و همچنین اطلاعات پرواز داخلی یا پرواز خارجی و اطلاعات اقامت و یکسری اطلاعات شخصی مثل کد ملی و ... را نیز باید بنویسید. همراه با این فرم بایستی تیکت یا همان برچسب چمدانتان که پیش از پرواز داخلی یا پرواز خارجی به خرید بلیط هواپیما خارجی یا داخلی پاسپورت چسبانده شده، داشته باشید.(این برچسب برای گرفتن غرامت ضروری است) بعد از 7 روز بایستی فرم خسارت را کتبا تکمیل کنید.

۲-  برای محتویات چمدان خود درخواست غرامت نمایید.

اگر چمدانتان در شهر مقصد گم شود و این مکان شهر خودتان نباشد بهتر است وسایل مورد نیازتان را بخرید و پولش را از شرکت هواپیمایی مربوطه دریافت کنید یا اینکه تقاضای مقداری پول از آنها  داشته باشید.

این شرکت ها اغلب درشهری که در آن زندگی می‌کنید، چندان پاسخگو نیستند، زیرا که تصور می کنند که هرآنچه که امکان دارد به آن احتیاج پیدا کنید، در خانه‌ خود دارید.

۳- برای دریافت چمدان مدارک لازم را همراه خود به فرودگاه ببرید.

در صورتی که  از طرف فرودگاه  تماسی داشتید که پیدا شدن چمدانتان را اطلاع داد، بایستی همه رسیدها و برچسب‌ها و اصل پاسپورت و بلیط خرید بلیط هواپیما خارجی یا داخلی خود را همراه داشته باشید. در مطلوب ترین وضعیت ممکن، زمانی که چمدانتان پیدا شود شرکت هواپیمایی چمدان را به هزینه خودش برای شما ارسال خواهد کرد و در بدترین وضعیت ممکن، زمان اینکه شرکت هواپیمایی تایید کند که چمدان شماست حداقل 21 روز است که در این صورت شما می توانید شکایت کنید و بابت این مدت زمان خسارت بگیرید.

منبع: پرواز خارجی

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۳۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)

اگر بخواهید یک تبلیغ برای کسب‌وکار خود منتشر کنید، چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب می‌کنید؟ در این مقاله راهنمای کامل انتخاب بهترین‌ها ارائه می‌شود.

اگر بخواهید یک تبلیغ برای کسب‌وکار خود منتشر کنید، چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب می‌کنید؟ سایت‌های زیادی هستند که پذیرش تبلیغات دارند و شما می‌توانید تبلیغات بنری و کلیکی در آن‌ها بخرید. انتخاب بین انبوه سایت‌ها کار آسانی نیست. ولی در این مطلب با برخی از بهترین سایت‌های تبلیغ کسب‌وکار آشنا می‌شوید.

بهترین سایت‌های ایرانی برای تبلیغ کسب و کار

شما گزینه‌های زیادی بین سایت‌های ایرانی برای تبلیغ کسب‌وکار خود دارید. برخی از این سایت‌ها بر پایه سئو و نتایج گوگل بازدید بالایی دارند، برخی دیگر به صورت اختصاصی برای تبلیغ کسب‌وکارها طراحی شده‌اند و برخی دیگر در واقع جایگاهی برای معرفی محصول دارند که از آن طریق می‌توانید کسب‌وکارتان را معرفی کنید.

تبلیغات کلیکی و بنری

در بسیاری از سایت‌های پربازدید ایرانی مثل ورزش ۳ و سایت‌های خبری مثل ایسنا و اقتصاد آنلاین، شما می‌توانید با پرداخت هزینه به ازای هر کلیک یا به ازای نمایش بنر، اقدام به تبلیغ کسب و کار خود کنید. معمولاً تبلیغ در سایت‌های پربازدید از طریق واسطه‌هایی مانند یکتانت انجام می‌شود. هزینه هر کلیک بسته به میزان بازدید سایت و روزهایی که می‌خواهید تبلیغ بروید متفاوت است.

بهترینو؛ بهترین سایت تبلیغ کسب و کار

یکی از پلتفرم‌هایی که امکان تبلیغ کسب‌وکارتان را به شما می‌دهد، سایت بهترینو است. در بهترینو می‌توانید با ثبت کردن کسب‌وکارتان، به بهتر دیده شدن آن کمک کنید. برای مثال، اگر یک رستوران در مرکز شهر دارید، وقتی رستوران خود را در بهترینو ثبت کنید، از چند طریق دیده می‌شوید: زمانی که افراد به دنبال بهترین رستوران‌ها می‌گردند، رستوران شما هم نمایش داده می‌شود. همچنین زمانی که فردی در منطقه کسب‌وکار شما به دنبال یک رستوران باشد، می‌تواند آدرس و مشخصات رستوران شما را روی نقشه مشاهده کند.

ثبت کسب و کار در بهترینو فقط ۵ دقیقه از شما زمان می‌گیرد و هزینه‌ای هم ندارد اما با این کار در معرض دید ۵ میلیون بازدیدکننده ماهانه قرار می‌گیرید. همچنین می‌توانید بدون نیاز به داشتن سایت، در نتایج اول گوگل هم دیده شوید. برای همین است که تاکنون ۱۵۰ هزار کسب‌وکار به بهترینو اعتماد کرده‌اند.

دیوار و شیپور

دیگر سایت‌های ایرانی که می‌توانند میزبان تبلیغات کسب‌وکار شما باشند، دیوار و شیپور هستند. درست است که دیوار یا شیپور جایی برای تبلیغ محصولات به حساب می‌آیند، اما شما می‌توانید از این قابلیت برای نمایش کسب‌وکارتان استفاده ببرید. شما با معرفی و تبلیغ کسب و کار خود در این دو پلتفرم می‌توانید در معرض دید افراد بیشتری قرار بگیرید. از سایت های زیر نیز برای تبلیغ کسب و کار خود می‌توانید استفاده کنید :

ایستگاه کتاب اول میدانه آچاره نیازمندی‌ها ایفروش ایران تجارت بالون آگهی ۱ اشاره آگهی‌چی جویشگر شهر ۲۴ نیازمندی‌های اینترنتی نیازپرداز لوکوپوک شهرآگهی پیام سرا نیازمندی سانیاز سامانه بازارها مشاغل جو نیاز روز بهترین سایت تبلیغات کسب و کار در خارج از ایران

اگر بخواهید از بین گزینه‌های غیرایرانی به دنبال سایتی برای تبلیغ کسب و کار خود باشید، باید به اعتبار، میزان بازدید و همچنین هزینه سایت برای انجام تبلیغ توجه داشته باشید. در ادامه با برخی از مشهورترین و معتبرترین سایت‌های خارجی برای تبلیغ آشنا می‌شوید.

یوتیوب ادز

ویدئوهای یوتیوب بازدید بالایی دارند. استفاده از یوتیوب ادز و تبلیغات در یوتیوب می‌تواند نتایج بسیار خوبی برای کسب‌وکار شما داشته باشد. مخصوصاً اگر بتوانید یک سناریوی تبلیغاتی جذاب بنویسید و از پس هزینه‌های آن بربیایید، می‌توانید بازدهی خوبی بگیرید. همچنین شما می‌توانید با تعیین ویدئوهایی که بازدیدکننده ایرانی بالایی دارند، احتمال دیده شدن تبلیغات خود را افزایش دهید.

گوگل ادز

با گوگل ادز می‌توانید در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های پربازدید تبلیغات بنری و ویدئویی بروید. از آنجایی‌که گوگل در بسیاری از سایت‌ها اجازه پخش تبلیغ دارد، استفاده از گوگل ادز می‌تواند نرخ تبدیل بالایی داشته باشد. مخصوصاً اگر اپلیکیشن یا سایت موردنظر خود را برای تبلیغ هدفمند و با دقت انتخاب کنید.

Yelp

وبسایت Yelp یک سایت تخصصی برای معرفی و بررسی کسب‌وکارهاست. شما می‌توانید با ثبت کسب‌وکار خود در Yelp.com به بیشتر دیده شدن وبسایت‌تان کمک کنید. البته نوع کسب‌وکارتان در اینکه از Yelp نتیجه خوبی بگیرید یا نه، بسیار اهمیت دارد. اگر مشتریان خارجی دارید یا قصد دارید یک تجارت بین‌المللی داشته باشید، این سایت می‌تواند کمک خوبی برای کسب‌وکار شما باشد تا خودتان را به افرادی خارج از ایران معرفی کنید.

Locanto

یکی دیگر از انواع سایت تبلیغ کسب و کار، سایت لوکانتو است. در این سایت می‌توانید ضمن ثبت و معرفی کسب‌وکارتان، آن را به صورت رایگان تبلیغ کنید. همچنین این امکان را دارید تا درباره وبسایت و کسب‌وکار خود بنویسید و مخاطبان بیشتری را جذب کنید. استفاده از سایت Locanto برای بیزینس‌های بین‌المللی پیشنهاد می‌شود.

شبکه‌های اجتماعی

لینکدین، اینستاگرام و توییتر از جمله شبکه‌های اجتماعی هستند که می‌توانند به عنوان سایت تبلیغ کسب و کار هم شناخته شوند. بسیاری از بیزینس‌ها با داشتن شبکه‌ای از مخاطبان در این بسترها، توانسته‌اند به افزایش آگاهی برند خود کمک کرده و نام برندشان را به تعداد بیشتری از افراد معرفی کنند. استفاده از شبکه‌های اجتماعی به تمامی صاحبان کسب و کار توصیه می‌شود. چراکه مخاطبان ایرانی نیز استفاده گسترده‌ای از شبکه‌های اجتماعی خارجی دارند و به نوعی شما می‌توانید با استفاده از این پلتفرم‌ها، کسب‌وکار خود را به رایگان تبلیغ کنید.

چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب کنیم؟

فاکتورهای مختلفی برای انتخاب بهترین سایت تبلیغات کسب و کار وجود دارد. برخی از آن‌ها به نوع کسب‌وکار شما برمی‌گردد: شما یک کسب‌وکار بین‌المللی و با مشتریان بین‌المللی هستید یا اینکه یک کسب‌وکار محلی با مشتریان ایرانی؟ در راه اول استفاده از سایت‌های خارجی توصیه می‌شود که البته هزینه بسیار بیشتری هم دارد.

درغیراین‌صورت، استفاده از سایت‌های ایرانی کارآمدتر است. چراکه تبلیغات شما در این سایت‌ها به صورت مستقیم به مشتریان بالقوه شما نمایش داده می‌شود؛ بدون اینکه هزینه تبلیغات شما به مسیر اشتباهی برود. در میان سایت‌های ایرانی هم، آن‌هایی که می‌توانند نام کسب‌وکار شما را در نتایج گوگل بیاورند در اولویت قرار دارند. برای مثال، یک تبلیغ بنری در یک وبسایت خبری، هرچقدر هم که بازدید بالایی داشته باشد، احتمال تبدیل شدن آن کم است. ولی یک تبلیغ در وبسایت بهترینو، می‌تواند پاسخ جستجوی یک کاربر و در نتیجه تبدیل آن به مشتری باشد.

جمع‌بندی

ثبت کسب‌وکار در سایت‌های درج آگهی می‌تواند به افزایش دیده شدن شما در اینترنت کمک کند. شما می‌توانید با این روش با کمترین هزینه، برای برند خود تبلیغ کنید. در این مطلب بهترین‌ سایت‌های تبلیغات کسب و کار به شما معرفی شده‌اند تا از این سرویس‌ها برای بیشتر دیده شدن کسب‌وکار خود استفاده کنید.

سوالات متداول ۱- بهترین سایت تبلیغ کسب و کار کدام است؟

بهترین سایت تبلیغات سایتی است که هزینه‌ای پایین و بازخوردی بالا داشته باشد. شما می‌توانید به ثبت رایگان کسب و کار در سایت بهترینو، کسب‌وکار خودتان را تبلیغ کنید.

۲- آیا تبلیغات در سایت‌های خارجی هزینه دارد؟

بله. تبلیغات در سایت‌های خارجی، چه با استفاده از واسطه‌هایی مثل یوتیوب ادز و گوگل ادز و چه بدون واسطه، هزینه‌هایی دارد. البته سایت‌هایی هم هستند مانند لوکانتو که امکانات تبلیغات رایگان را هم فراهم کرده‌اند.

کد خبر 751037

دیگر خبرها

  • شهر قم سالانه میزبان ۲۲ میلیون زائر داخلی و خارجی است
  • ناوبری هوایی ایمن، کارآمد و اقتصادی پروازهای داخلی و خارجی
  • فرودگاه شهید بهشتی سالانه ظرفیت پذیرش ۲ میلیون مسافر را دارد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت
  • داروی ایرانی SMA به مرحله ارزیابی کیفی رسید
  • سیاستگذار در تله خودساخته
  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • گوستاوو بلانکو و ماشاریپوف، بال های پرواز استقلال؛ آن ها ناامیدتان نمی کنند!
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)