Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالانه افرادی زیادی برای دریافت انواع ویزای کانادا به خصوص ویزای مولتی و ویزای تحصیلی درخواست خود را به اداره مهاجرت این کشور ارسال می‌کنند. بسیاری از این درخواست‌ها تنها به دلیل عدم رعایت برخی نکات به ظاهر کوچک رد می‌شوند.

در همین راستا، به کمک دارالترجمه ایران کانادا با بیش از ۱۰ سال تجربه در زمینه اخذ اقامت کانادا، برخی از این اشتباهات را با شما در میان می‌گذاریم تا با رعایت این نکات، به راحتی از ریجکت شدن ویزای‌تان جلوگیری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. رعایت‌نکردن قوانین ویزا به‌طور کامل

هر یک از قوانین ویزا را با هدف مشخصی وضع کرده‌اند. شما موظف هستید همهٔ آنها را کامل رعایت کنید. اگر نه، شانس تأیید ویزای‌تان را از دست می‌دهید.

کنسولگری درخواست‌هایی را که در آنها قوانین ویزا به‌طورکامل رعایت نشده باشد رد می‌کند. حتی اگر قبول کند، از شما خواهد خواست که مدارک تکمیلی را ارسال کنید. درغیراین‌صورت در نهایت ریجکت ویزا حتمی است.

به‌عنوان‌مثال، اگر نوع ویزا طوری است که معمولا به‌مدت ۳۰ روز اعطا می‌شود، سعی نکنید برنامهٔ سفرتان را ۴۵ روزه نشان دهید و برای ویزای ۴۵ روزه درخواست بدهید.

در هنگام ورود به خاک کشور مقصد از افسر مربوطه ۳۰ روزه درخواست می‌کنید. افسر ویزا می‌گوید این قوانین سفت‌وسخت هستند و امکان تغییر آنها وجود ندارد. بنابراین از شما می‌خواهد برگردید و یک بلیط ۱۵ روزه خریداری کنید و دوباره برای ویزا درخواست دهید.

حال باید در در فرودگاه هزینهٔ دیگری پرداخت کنید تا به‌صورت اینترنتی بلیط بخرید. این کار نه تنها وقت و پول‌تان را هدر داد، بلکه احتمال ریجکت‌شدن ویزایتان را بالا برد. افسر می‌توانست اصلا به شما فرصت خریداری بلیط را ندهد و فقط ویزا را رد کند.

 

۲. صحبت‌کردن از کوچ‌سرفینگ یا هیچ‌هایکینگ و نظایر آنها

کوچ‌سرفینگ، هیچ‌هایکینگ و نظایر آنها به‌نوعی پرچم قرمز محسوب می‌شوند. این گونه سفرها رایگان هستند و افرادی که این‌طور سفر می‌کنند در کشور مقصد پولی خرج نمی‌کنند و در عوض از افرادی که از این نوع مسافران حمایت می‌کنند کمک می‌گیرند.

افسران ویزا ممکن است با این مفاهیم به‌درستی آشنایی نداشته باشند و این‌طور نتیجه بگیرند که شما برای حمایت از خودتان پول کافی ندارید.

در پاسخ به پرسش افسر برای هدف‌تان از سفر کافی است بگویید به‌عنوان توریست وارد کشور می‌شوید و هدف‌تان گردش است. اما اگر طبق قوانین درخواست ویزا باید رسید رزرو هتل را ارائه دهید، می‌توانید از هتلی استفاده کنید که پس از تأیید ویزا بتوانید آن را لغو کرده و پول‌تان را پس بگیرید.

یادتان باشد حرفی از ایربی‌ان‌بی به میان نیاورید! ایربی‌ان‌بی هنوز به‌طورکامل پذیرفته نشده است. افسران ویزا ممکن است با ایربی‌ان‌بی موافق نباشند.

۳. صحبت از کارهای داوطلبانه، کار از راه دور، دیجیتال نومد و نظایر آنها

این مورد هم از آن پرچم‌های قرمزی است که ممکن است سبب ریجکت ویزای‌تان شود. هرگز با افسران ویزا درباره کارهای داوطلبانه، کار در سفر، کار در مزرعه اُرگانیک (ووفینگ – افرادی که از طریق کار داوطلبانه در مزارع ارگانیک سفر هم می‌کنند و در مقابل به آنها غذا و محل زندگی و نظایر آنها داده می‌شود و فرد از مسافرتش هم لذت می‌برد) و کارهایی از این دست صحبت نکنید.

ویزای توریستی کانادا که به ویزای مولتی هم مشهور است، مؤکدا برای اهداف گردشگری است. مشارکت در هر گونه فعالیت که در ازای آن چیزی (حتی می‌تواند شامل وجه نقد نباشد) پرداخت شود، بدون داشتن ویزای کار، کاملا غیرقانونی است.

درصورتی‌که چنین مواردی را در روند درخواست ویزای شما کشف کنند، بی‌بروبرگرد یا ویزای‌تان رد می‌شود یا ممکن است شما را در لیست سیاه قرار دهند.

اگر در پورت ورودی (در بخش مهاجرت فرودگاه) متوجه این موضوع شوند، ممکن است شما را دستگیر، جریمه یا اخراج کنند یا حتی به‌شکل دائمی ورود به کانادا را برای‌تان ممنوع کنند.

کار داوطلبانه، کار در مزارع و کارهای از راه دور در سفر، همگی به‌لحاظ فنی کار درنظرگرفته می‌شوند. درست است که برای خدماتی که ارائه می‌دهید پولی دریافت نمی‌کنید، اما از غذا، مسکن و موارد رایگان دیگر بهره‌مند می‌شوید. دریافت هر چیزی در ازای کار و زمان، اجرت محسوب می‌شود.

موارد بیشماری وجود دارد که مسافران به‌دلیل ذکر دلایل مهاجرت از جمله کارهای داوطلبانه و نظایر آنها مشمول بازجویی، جریمه و اخراج شده‌اند.

حتی اگر قصد چنین کارهایی را دارید لزومی ندارد آنها را عنوان کنید.

افسران ویزا و مهاجرت ممکن است اصلا مفهوم کار از راه دور و شیوه زندگی مستقل از مکان و دیجیتال نومد را ندانند. این موارد هنوز جا نیفتاده‌اند و بار مالیاتی جدی دارند. حتی اگر دیجیتال نومد باشید، اگر از شما پرسیدند فقط بگویید می‌خواهید از کشور بازدید کنید.

به‌عنوان‌مثال شخصی بود که در اولین سفرش به افسر ویزا گفت که در طی سفرش کارهایش را از راه دور انجام خواهد داد. ویزایش را رد کردند. در سفر دوم دوباره او را بازداشت کردند، زیرا مقامات مهاجرت او را در سفر اولش در لیست سیاه قرار داده بودند. این بار ویزایش را تأیید کردند؛ اما از او خواستند در طول سفرش به‌هیچ‌عنوان لپ‌تاپش را باز نکند!

 

۴. استفاده از اسپانسر برای درخواست ویزا

اگر قرار است اسپانسر داشته باشید، همهٔ بار درخواست روی او خواهد بود. این بدان معناست که موفقیت تأیید ویزای شما کاملا به اسپانسرتان بستگی دارد.

عواملی مانند پیگیری سوابق، وضعیت حقوقی، تعهدات مالیاتی، ریجکت شدن ویزاهای قبلی و مواردی از این قبیل درباره اسپانسرتان در پذیرش ویزای شما نقش مهمی ایفا می‌کنند. بنابراین اگر او را خوب نشناسید، ممکن است به مشکل برخورد کنید.

اگر به‌دنبال راه بی‌دردسری هستید، بهتر است خودتان ویزا درخواست بدهید. تا زمانی‌که می‌توانید مدارک خواسته‌شده را فراهم کنید و پول کافی هم در بانک دارید، واقعا نیازی به اسپانسر نیست.

به‌عنوان‌مثال، شخصی برای ویزا درخواست داده بود و سه بار درخواستش رد شده بود. دلیل ریجکت ویزایش را به او نگفتند. واقعیت این بود که هر سه بار اسپانسرش برایش درخواست کرده بود و نیازی به او نبود که مدارک یا حتی رزرو بلیط پرواز یا هتل را ارائه دهد. موفقیت پذیرش درخواست ویزا به‌طورکامل به اسپانسرش بستگی داشت.

استثنا: اگر اسپانسرتان عضوی از خانواده که به‌خوبی او را می‌شناسید باشد مشکلی وجود نخواهد داشت. خواهر و برادر، همسر، والدین و فرزندان نمونه‌هایی از بهترین اسپانسرها هستند.

 

۵. درخواست ویزا با کمک آژانس مسافرتی

گفتنی است هیچ چیز اشتباهی در استفاده از آژانس مسافرتی برای درخواست ویزا وجود ندارد، اما بیشتر مدیران آژانس‌های مسافرتی حتی برای خودشان هم ویزا درخواست نمی‌کنند و شاید بتوان گفت خودشان هرگز به خارج از کشور مسافرت نکرده‌اند. تمام تجربیات آنها فقط از طریق درخواست ویزاهایی که برای دیگران انجام داده‌اند به دست آمده است و هیچ تجربه شخصی ندارند. هنگامی‌که چیزی مطابق برنامه پیش نمی‌رود، آنها فقط می‌گویند که ویزا پذیرفته نشده است و هیچ تضمینی برای پذیرش موفقیت‌آمیز ویزایتان در ازای پولی که دریافت کرده‌اند نمی‌دهند. از ابتدا اعلام می‌کنند که در این مورد مسئولیتی ندارند.

بهترین کار این است که از شرکت‌های متخصص در زمینه مهاجرت یا افرادی‌که به‌عنوان‌مثال برای مهاجرت به کانادا برای خودشان ویزا درخواست کرده‌اند یا به آنجا سفر کرده‌اند راهنمایی بخواهید. آنها بهتر می‌توانند در روند درخواست ویزا و جزئیات پیچیده آن که خودتان یا آژانس‌های مسافرتی ممکن است از آن اطلاع نداشته باشید به شما کمک کنند.

در رسانه‌های اجتماعی به‌دنبال افرادی بگردید که مدام در سفر هستند و سفرهایشان اغلب طولانی است. این افراد در وبلاگ‌هایشان از سفرهایشان می‌نویسند و دربارهٔ روند دریافت ویزا مطلب منتشر می‌کنند. به‌عنوان‌مثال ممکن است مسیر اخذ پذیرش تحصیلی کانادا و ویزای تحصیلی را طی کرده باشند. بنابراین کاملا از چندوچون آن خبر دارند. آنها تجربیات‌شان را در اختیارتان می‌گذارند. به‌این‌ترتیب چیزهای زیادی درباره ویزاها می‌آموزید.

استثنا: فقط چند کشور هستند که درخواست ویزا از آنها حتما باید از طریق آژانس‌های مسافرتی مجاز صورت گیرد. برای نمونه می‌توان به امارات متحده عربی اشاره کرد.

 

۶. رزرو هتل یا بلیط پرواز با وجه غیرقابل‌استرداد

این از لحاظ فنی اشتباه محسوب نمی‌شود، اما به‌شکل مستقیم بر نتیجه ویزای شما تأثیر خواهد گذاشت. بهتر است همیشه عادت کنید که تا زمانی‌که ویزایتان تأیید نشده است، بلیط یا هتلی را رزرو کنید که وجه آن قابل‌استرداد باشد.

هرگز بلیط پرواز را قبل از تأیید ویزا خریداری نکنید. همیشه بلیط را رزرو کنید یا هتلی را بگیرید که در صورت تأییدنشدن ویزا، پولی که پرداخته‌اید قابل‌استرداد باشد.

گاهی اوقات به‌دلیل اطمینان از اینکه ویزایتان را قبول می‌کنند بلیط‌های پرواز را خریداری می‌کنید. آنگاه درحالی‌که حتی انتظارش را ندارید، ویزایتان رد می‌شود. در این حالت مبلغی که پرداخته‌اید دیگر قابل‌استرداد نخواهد بود.

استثنا: فقط ویزای بدو ورود و درخواست برای معافیت از ویزاست که حتما به بلیط خریداری‌شدهٔ رفت‌وبرگشتی نیاز دارد. درغیراین‌صورت برای هر ویزای دیگری بلیط یا هتل را فقط رزرو کنید و مطمئن شوید که وجه پرداختی قابل‌استرداد باشد.

 

برای اطلاع از انواع ویزای کانادا و شرایط دریافت هر یک از آنها، به لینک زیر مراجعه کنید.

ویزای کانادا

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: اخذ ویزا ویزای کانادا اشتباه رایج نازنین زاغری نشست شورای حکام جیسون رضائیان تب کریمه کنگو لیگ ملت های والیبال بانک سرمایه پیام دهکردی محمد علی نجفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۱۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سامپو» فینالیست جشنواره اسپانیا‎یی شد/ «آمرغ» به کانادا می‌رود

به گزارش خبرگزاری مهر، «سامپو» به کارگردانی مرضیه ریاحی، تهیه‌کنندگی حسین کاکاوند و نویسندگی مرجان ریاحی فینالیست چهاردهمین جشنواره جهانی فیلم‌های زنان «منو تجسم کن» اسپانیا است.

هدف اصلی این جشنواره ایجاد بستری برای نمایش آثار سینمایی است که زنان در کارگردانی، فیلمنامه، تهیه‌کنندگی و یا تولید آن نقش موثری داشته‌اند. همچنین بخش ویژه‌ای از جشنواره به رقابت فیلم‌هایی که طرح آنها به موضوع مرگ و سوگواری می‌پردازد، اختصاص دارد.

عوامل «سامپو» عبارتند از کارگردان: مرضیه ریاحی، تهیه‌کننده: حسین کاکاوند، بازیگران: لیندا کیانی، مریم بوبانی، هیلدا کردبچه و حنان عزیزی، نویسنده: مرجان ریاحی، مدیر فیلمبرداری: مسعود امینی‌تیرانی، مدیر صدابرداری: سامان شهامت، تدوین: هانی سلمانی، طراح صحنه: فائزه محمدی، طراح لباس: لیلا طاهری، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: سعید آهنج، مدیر تولید: هومن محمودی، گریم: هانیه الوند، منشی صحنه: شیدا شعبانی، عکاس صحنه: مهسا عباسی، اصلاح نور و رنگ: سامان مجدوفایی، جلوه‌های ویژه: علیرضا قادری اقدم، طراحی و صداگذاری: سامان شهامت، صدابردار: جابر انصاریان، فیلمبردار پشت صحنه: مصطفی امامی، عکاس پوستر: فتاح ذی نوری، طراح پوستر: علیرضا ربیع‌مقدم، طراح لوگو: علیرضا قادری اقدم، گروه فیلمبرداری: مهدی حسینی، احسان نادری، حسین باباخانی، علی فتحی، مسئول هماهنگی: عباس سمائی، امیرحسین بغدادی، جانشین تهیه‌کننده: محمود سمائی، جانشین مدیر تولید: حمید مرادخانی، مدیر تدارکات: فرهاد غلام‌زاده، دستیاران صحنه: امیرحسین محمدیاری، آیدا چرخیان، آرمیتا فرج الهی، دستیار صدا: حسین داغلانی، دستیار دوم کارگردان: مبینا بنکار، ترجمه انگلیسی برای زیرنویس: بونا الخاص، تجهیزات فنی: رضا حماسی – اپیک، تدارکات: مجتبی خوش افکار، تهیه‌غذا: رستوران بهار – ابراهیم خانجانی، خدمات: امید جمشیدی، حمل و نقل: علیرضا نیستانی نایینی، ابوالفضل نظرک، آرش احمد نژاد، بهرام خسروی، صمد اسدالهی سیس، ابراهیم پارسا نژاد، محصول کاکو فیلم.

«آمرغ» به جشنواره فیلم آسیای جنوبی مونترال می‌رود

«آمرغ» به نویسندگی، تهیه و کارگردانی محسن قزل سوفلو به سیزدهمین دوره جشنواره فیلم آسیای جنوبی مونترال راه یافت.

جشنواره فیلم آسیای جنوبی مونترال SAFFM، در سال ۲۰۱۱ تاسیس شد. این رویداد، ضمن فراهم آوردن بستری برای فیلمسازان، متعهد به نمایش آثار هنری جدیدی است که به بحث و گفت‌وگو دامن می‌زنند و دنیایی را که در آن زندگی می‌کنیم کاوش می‌کنند. پذیرش اثر در این جشنواره عمدتاً از کشورهای جنوب آسیاست ولی گهگاه و بنا به صلاحدید، از کشورهای همسایه این مناطق، مانند ایران، ترکیه و … نیز، آثاری را قابل نمایش و داوری می‌داند.

سیزدهمین دوره جشنواره فیلم آسیای جنوبی مونترال، ۲۴ تا ۳۰ می ۲۰۲۴ (۴ تا ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۳) در شهر مونترال کانادا برگزار خواهد شد.

«آمرغ» پیش از این جشنواره، موفق به حضور در چهل و ششمین دوره جشنواره فیلم آسیایی آمریکایی AAIFF، دوره سیزدهم جشنواره Short to the point و بیرمنگام ۲۰۲۳ نیز شده است.

در خلاصه داستان «آمرغ» آمده است: «مردی، عاشق مرغ همسایه شد …»

حسین منفرد، نگار سلحشور، علیرضا حق‌پرست، مهان عرافی، علی هادی‌پور، محمد عبدالوند در این فیلم کوتاه به ایفای نقش پرداخته‌اند.

عوامل فیلم کوتاه «آمرغ» عبارتند از نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان: محسن قزل سوفلو، مجری طرح و مدیر تولید: مهیار قزل سوفلو، مدیر تصویربرداری: رضا عبیات، تدوین: عماد خدابخش، اصلاح رنگ و نور: فرهاد قدسی، طراح صحنه: پوریا اخوان، صدابردار: حسام مژدهی نیا، صداگذار: علیرضا اکبریان، موسیقی: امیرحسین اله دادی، طراح گریم: وحید شیرزاد، طراح لباس: سینا ایران پور، برنامه ریز و دستیار کارگردان: مهیار اسلامی، منشی صحنه: آیدا پالیزگر، عکاس: سارا ثقفی، طراح پوستر: روژان ایرجی، تایپوگرافی: سید محمد مهدی موسوی، ترجمه و زیر نویس: بونا الخاص و مشاور رسانه‌ای: علی کشاورز.

کد خبر 6098402

دیگر خبرها

  • سفر بدون ویزا به چین تمدید شد
  • چهره جدید رامسین کبریتی در کانادا
  • دریافت ویزای بیش از ۷۴ هزار زائر حج
  • کانادا: حمله به رفح غیرقابل قبول است
  • راهنمای دریافت ویزای تایلند
  • «سامپو» فینالیست جشنواره اسپانیا‎یی شد/ «آمرغ» به کانادا می‌رود
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید
  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • مقام اول استان سمنان در اخذ ویزای تمتع/ اجرای طرح «خشت بهشت»
  • عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند