Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماجرای «پولی شدن تونل‌های شهری تهران» به اندازه‌ای دردسرساز بود که رئیس اصلاح‌طلبان شورای شهر تهران برای آن صحبت‌های متناقضی را مطرح کند.

«محسن هاشمی» که چندی قبل در واکنش به این جنجال گفته بود: «به شهروندان تهرانی این اطمینان را می‌دهم که شهرداری هیچ برنامه‌ای برای اخذ عوارض در تونل‌های شهری تهران ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» [۱]به تازگی با تأیید تلویحی طرح شورای شهر تهران برای گرفتن پول از مردم؛ اما این جنجال را به «محمدباقر قالیباف» ربط داده است!

هاشمی با بیان اینکه پولی شدن تونل‌ها مربوط به قانون برنامه دوم توسعه است، گفته: در ماده ۱۵۸ برنامه ۵ ساله دوم شهرداری تهران، شهرداری موظف است به منظور کاهش ازدحام ناشی از تردد وسایل نقلیه شخصی در بزرگراه‌ها، کاهش آلودگی هوای ناشی از تردد بی‌مورد خودرو‌های شخصی و افزایش اقبال به وسایل حمل و نقل عمومی همچنین دریافت هزینه ساخت زیرساخت‌های حمل و نقل درون‌شهری از قبیل: پل‌ها و تونل‌ها از استفاده‌کنندگان شخصی آنها، ضمن فراهم کردن زیرساخت‌ها و پیش‌بینی سازوکار اجرایی، لایحه اخذ هزینه‌های استفاده از این زیرساخت‌ها را در سال اول برنامه به شورا و پس از تصویب به ایجاد سامانه قیمت‌گذاری بزرگراه‌ها، زیرساخت‌های حمل و نقل و محدوده طرح ترافیک تا پایان سال دوم برنامه اقدام کند و درآمد حاصل از این موضوع را به منظور توسعه حمل و نقل ریلی پاک استفاده کنند.

او تصریح می‌کند:

«ماده اشاره شده کاملاً روشن و شفاف است و برای تنویر افکار عمومی باید عنوان شود که در واقع پولی شدن تونل‌ها مربوط است به دوران مدیریت شهری گذشته و به دوره قالیباف بر می‌گردد.» [۲]*وقتی «ناکارآمدی» از اجرای قانون هم عاجز است!

اگرچه در برخی شهر‌های بزرگ دنیا، شهرداری‌ها برخی کانال‌های مالی را بین خود و مردم ایجاد کرده‌اند، اما بدیهیست که انجام یکباره این کار در تهران بزرگی که ۱۲ سال با مدیریت جهادی قالیباف به بهترین نحو و بدون پول گرفتن از مردم اداره شد، ولی اکنون به دیوار بلند ناکارآمدی و سیاست‌بازی اصلاح‌طلبان برخورد کرده است؛ موجب انکسار افکار عمومی است.


در واقع صحبت بر سر اینست که چرا اصلاح‌طلبان شورای شهر به جای سیاست‌گذاری برای مدیریت کارآمد شهری و ارائه پیوست‌های لازم برای طرح‌های مرتبط با مردم؛ صرفاً مشغول حواشی‌ای مثل حضور شهردار سابقشان در مجلس رقص، نام‌گذاری برای خیابان‌ها، دوچرخه‌سواری و ارائه طرح‌های مختلف و البته بدون پیوست برای پول گرفتن از مردم هستند؟!

بدیهیست که این رفتار عجیب حتی اجرای طرح‌های قانونی را نیز با مشکل مواجه می‌کند و اصلاح‌طلبان شورای شهر نخواهند توانست به کارآمدی بیاندیشند. البته اگر فرضی برای ناراضی‌سازی عمدی مردم در میان نباشد...

*طرح‌های اخذ مالیات شهری از مردم، گران کردن بلیط مترو و ستاندن «جریمه زباله» هم کار قالیباف است؟!

جدای از این و گذشته از تناقضات محسن هاشمی و سایر اصلاح‌طلبان درباره پولی شدن تونل‌های شهری تهران؛ اما یک سؤال جالب دیگر نیز وجود دارد و آن اینکه فرض بر وجود طرحی قانونی برای اخذ عوارض از تونل‌های تهران؛ پس سایر اصرار‌های اصلاح‌طلبان شورای شهر برای پول گرفتن از مردم کار کیست؟!

به سخن دیگر اینکه طرح‌هایی مثل اخذ مالیات شهری از مردم، گران کردن بلیط مترو، ستاندن «جریمه زباله» و تأکید بر گران کردن تهران برای بیرون راندن مردم هم کار قالیباف و مربوط به دوران اوست؟!

این «مرتضی الویری» رئیس در سایه شورای شهر تهران بود که مدتی قبل درباره «لزوم گرفتن مالیات شهری از مردم» سخن گفته بود.

او این صحبت‌ها را در مصاحبه با شرق مطرح کرده و حتی اعتراض کرده بود که چرا مردم را به پرداخت واقعی هزینه‌های شهری مجبور نمی‌کنیم! [۳]او در مقطعی دیگر نیز در همین رابطه تأکید کرد: «هر کسی در شهر تهران زندگی می‌کند، باید هزینه زندگی در آن را بپردازد. در تمام دنیا این امر مرسوم است که هزینه زندگی در شهر‌های بزرگ بیشتر از حومه باشد، برای همین بسیاری تشویق می‌شوند در خارج از کلانشهر‌ها زندگی کنند.» [۴]نفر بعدی در این پرونده محمود میرلوحی است که چندی قبل به پایین بودن قیمت بلیط مترو در تهران اعتراض کرده و اینطور گفته بود که قیمت واقعی بلیط مترو «۱۰ هزار تومان» است! [۵].

اما این صحبت‌ها پایان ماجرا نبودند...

شهردار حناچی هم چندی قبل نشان داد که تئوری‌هایی برای پول گرفتن از مردم دارد.

او طی اظهاراتی با بیان اینکه در بسیاری از کشور‌ها اگر زباله بخوبی تفکیک نشود شهروندان متحمل جریمه‌های سنگین می‌شوند، اظهار می‌کند: استفاده از سازمان‌های مردم نهاد، افزایش حساسیت شهروندان نسبت به کاهش پسماند و «افزایش هزینه تولید زباله» سه راهکاری هستند که می‌توانیم برای کاهش تولید پسماند از آن‌ها استفاده کنیم. [۶]*آقای همیشه تکذیب...

محسن هاشمی اکنون در مقابل این سؤال قرار دارد که این همه طرح و تأکید و زمزمه برای سرکیسه کردن مردم تهران هم آیا مربوط به «دوران قالیباف» است؟!

او در حالی این روز‌ها به استخوان زیر ساطور شورای شهر تهران و «شهردار ناکام تهران» تبدیل شده که هر روز مجبور است برای اظهارات عجیب شورایی‌ها دست به تکذیب و انکار بزند و یا توجیهاتی مثل «مربوط به قالیباف» است را بیان کند.

هاشمی که ابتدا طرح پولی کردن تونل‌های تهران را انکار کرده بود و اکنون می‌گوید این طرح یک قانون مربوط به دوران قالیباف است؛ پیش از این و در جریان تأکید میرلوحی بر ۱۰ هزار تومان شدن بلیط متروی تهران نیز گفته بود: «مدیریت شهری تهران هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بلیت مترو ندارد.» [۷]با این اوصاف هیچ چیز در آینده مشخص نیست؛ و شاید چند روز دیگر محسن هاشمی از تصویب ۱۰ هزار تومان شدن بلیط متروی تهران بر اساس طرحی در دوران قالیباف خبر بدهد!

پی نوشت:

۱_mshrgh.ir/۹۲۸۲۸۸،

۲_mshrgh.ir/۹۲۸۲۸۸،

۳_ mshrgh.ir/۸۴۳۳۲۷،

۴_ mshrgh.ir/۸۴۳۳۲۷،

۵_ http://aftabnews.ir/fa/news/۵۶۴۱۷۹،

۶_ mshrgh.ir/۹۲۶۵۱۲،

۷_ http://aftabnews.ir/fa/news/۵۶۴۱۷۹   منبع: مشرق    انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تونل تونل نیایش تونل توحید شهرداری تهران محسن هاشمی محمدباقر قالیباف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۰۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟

شهرداری تهران در ادامه سیاست‌های خود برای توسعه و بهبود حمل و نقل عمومی، برنامه‌های متعددی برای مترو در سال جاری دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، توجه ویژه مدیریت شهری فعلی تهران به حوزه حمل و نقل عمومی یکی از ویژگی‌های بارز این دوره است و سعی مدیران شهری بر این بوده که ضمن جبران کاستی‌های دوره گذشته، وضعیت بهتری در این حوزه برای شهروندان فراهم کند.

در این راستا شهرداری تهران علاوه بر اقدامات انجام شده در سال گذشته برای سال جاری در حوزه مترو در نظر دارد، 9 کیلومتر مسیر باقی‌مانده خطوط هفت‌گانه را با 8 ایستگاه به بهره‌برداری برساند.

همچنین قرار است از ایستگاه‌های باقی‌مانده بدنه اصلی خط 6 مترو شامل شهدای هفده شهریور، میدان خراسان، سرباز و شهید نجات‌اللهی را به بهره‌برداری برساند. 

علاوه بر این در سال جاری از 6.5 کیلومتر توسعه جنوبی خط 6 به‌همراه دو ایستگاه میدان عبدالعظیم(ع) و حرم حضرت عبدالعظیم(ع) نیز بهره‌برداری خواهد شد.

پست برق شمالی خط 6 و تکمیل پست برق سایر خطوط نیز بهره‌برداری می‌شود و از یک کیلومتر مسیر به‌همراه ایستگاه ورزشگاه تختی در خط 7 نیز بهره‌برداری خواهد شد و 1.5 کیلومتر مسیر به‌ همراه ایستگاه آیت‌الله کاشانی در توسعه غربی خط 4 نیز به بهر‌ه‌برداری می‌رسد.

تکمیل ورودی دوم ایستگاه‌های بهره‌برداری شده در خطوط 3، 4، 6 و 7 نیز در دستور کار خواهد بود.

جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری

علاوه‌بر این شروع عملیات اجرایی توسعه شمالی خط  7 در دستور کار شهرداری تهران است و عملیات اجرایی پایانه‌ها و پارکینگ‌های خطوط نیز ادامه خواهد یافت.

آغاز تحویل ناوگان ریلی جدید از محل قراردادهای 791 دستگاه واگن و 113 واگن و همچنین شروع عملیات اجرایی خطوط جدید و تراموا نیز جزوه توسعه ناوگان و آغاز عملیات اجرایی خطوط جدید شهرداری تهران است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت بلیط هواپیما تهران استانبول
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • همراهی متروی تهران با نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • گزارش جدیداز قیمت مسکن در تهران/مسکن چقدر گران شد؟
  • سخنگوی شهرداری تهران: توصیه‌های چمران فصل‌الخطاب است
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • این بنر عجیب از شهرداری در مترو صدای همه تهرانی‌ها را درآورد! +تصویر
  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟